Studio voor yoga, aerial yoga, meditatie, adem & coaching

Over mij

Life Changing Experience

Nadat yoga zo’n 10 jaar  geleden in mijn leven kwam, is er veel voor mij veranderd. Bij de eerste les meteen verkocht! Vanaf het begin ben ik zeer intensief bezig met mijn eigen ontwikkeling en groei. Dat is een mooi, uitdagend, interessant én leerzaam pad.

Yoga laat mij altijd weer nieuwe wegen zien. Soms best confronterend, maar yoga brengt mij meer zelfkennis, zelfinzicht en innerlijke rust & humor. Dat breng ik graag over aan anderen.

Mensen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, is iets dat voor mij heel natuurlijk aanvoelt. Vanuit mijn jarenlange ervaring als leerkracht bijzonder onderwijs en persoonlijk begeleider van mensen met autisme, ADHD, NLD en andere gedragsstoornissen ben ik altijd intensief met mensen bezig geweest. Yoga sluit daar ontzettend goed bij aan. Ik sta jou graag terzijde op jouw (yoga)pad.

Yoga is meer dan alleen enkele houdingen aannemen. Het is een meditatievorm waarbij je meer soepelheid, flexibiliteit en rust ervaart. In lichaam én geest. In de actieve yogalessen bouw je daarbij ook kracht op.

Ik probeer te leven volgens het boeddhisme, een belangrijk onderdeel in mijn leven. Een filosofie die ik graag nastreef.  En toch, ik ben geen zwever. Ik sta met beide voeten op aarde, maar vergroot wel graag mijn bewustzijn.

Do I meet you on the mat to expand your consciousness?

Namasté Wendy

Om Mani Padme Hum

 

Nieuws!

Heb jij Buddha Yoga al geliked op FB??? Stay up to date!

Alle lessen zijn volzet. Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst voor een (proef)les. Als er iemand afwezig is uit de vaste lesgroep, benader ik mensen vd wachtlijst.

 

Sluitingsmomenten 2023

De studio is gesloten:

Maandag 20 februari t/m donderdag 23 februari.

Maandag 3 april t/m donderdag 14 april

(Alle schoolvakanties/ feestdagen gesloten, de zomervakantie kent aangepaste openingstijden).