Studio voor yoga, aerial yoga, meditatie, adem & coaching

Over mij

Life Changing Experience

Nadat yoga enkele jaren geleden in mijn leven kwam, is er veel voor mij veranderd. Vanaf het begin ben ik zeer intensief bezig met mijn eigen ontwikkeling en groei. Dat is een mooi, uitdagend, interessant én leerzaam pad.

Yoga laat mij altijd weer nieuwe wegen zien. Soms best confronterend, maar yoga brengt mij meer zelfkennis, zelfinzicht en innerlijke rust & humor. Dat breng ik graag over aan anderen.

Mensen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, is iets dat voor mij heel natuurlijk aanvoelt. Vanuit mijn jarenlange ervaring als leerkracht bijzonder onderwijs en persoonlijk begeleider van mensen met autisme, ADHD, NLD en andere gedragsstoornissen ben ik altijd intensief met mensen bezig geweest. Yoga sluit daar ontzettend goed bij aan. Ik sta jou graag terzijde op jouw (yoga)pad. Kom yoga ervaren, mijn motto is:

“Expand your consciousness”

Yoga is meer dan alleen enkele houdingen aannemen. Het is een meditatievorm waarbij je meer soepelheid, flexibiliteit en rust ervaart. In lichaam én geest. Meditatie is me op het lijf geschreven.

Het boeddhisme is al vele jaren een belangrijk onderdeel in mijn leven. Daarom verdiep ik me met veel plezier in meditatie, mantra’s en mudra’s. En toch, ik ben geen zwever. Ik sta met beide voeten op aarde, maar vergroot wel graag mijn bewustzijn.

Do I meet you on the mat?

Wendy

Om Mani Padme Hum

 

 

FullSizeRender-300x193.jpg

Nieuws!

Heb jij Buddha Yoga al geliked op FB??? Stay up to date!

Maandag 10 juni GESLOTEN!

Zomervakantie: woensdag 14 augustus t/m dinsdag 3 september is de studio gesloten

In het najaar komt er Aerial Yin Yoga op het avondrooster bij! Donderdag 20.15-21.15. Aanmelding kan enkel nog voor de wachtlijst! Reeds vol!

Aanmelden voor een (proef)les doe je via mail: buddhayogabelgie@gmail.com

Today’s Classes

  • 9:00 - Aerial yoga