Studio voor yoga, aerial yoga, meditatie, adem & coaching

Over mij

Life Changing Experience

Nadat yoga enkele jaren geleden in mijn leven kwam, is er veel voor mij veranderd. Vanaf het begin ben ik zeer intensief bezig met mijn eigen ontwikkeling en groei. Dat is een mooi, uitdagend, interessant én leerzaam pad.

Yoga laat mij altijd weer nieuwe wegen zien. Soms best confronterend, maar yoga brengt mij meer zelfkennis, zelfinzicht en innerlijke rust & humor. Dat breng ik graag over aan anderen.

Mensen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, is iets dat voor mij heel natuurlijk aanvoelt. Vanuit mijn jarenlange ervaring als leerkracht bijzonder onderwijs en persoonlijk begeleider van mensen met autisme, ADHD, NLD en andere gedragsstoornissen ben ik altijd intensief met mensen bezig geweest. Yoga sluit daar ontzettend goed bij aan. Ik sta jou graag terzijde op jouw (yoga)pad. Kom yoga ervaren, mijn motto is:

“Expand your consciousness”

Yoga is meer dan alleen enkele houdingen aannemen. Het is een meditatievorm waarbij je meer soepelheid, flexibiliteit en rust ervaart. In lichaam én geest. Meditatie is me op het lijf geschreven.

Het boeddhisme is al vele jaren een belangrijk onderdeel in mijn leven. Daarom verdiep ik me met veel plezier in meditatie, mantra’s en mudra’s. En toch, ik ben geen zwever. Ik sta met beide voeten op aarde, maar vergroot wel graag mijn bewustzijn.

Do I meet you on the mat?

Wendy

Om Mani Padme Hum

 

 

FullSizeRender-300x193.jpg

Nieuws!

Nieuwe Facebook pagina: Buddha Yoga

(vorige pagina Buddha Yoga België… berichten komen NIET aan!)

Schrijf je in voor de “nieuwsbrief”, ontvang 1 x per 3 maanden een overzicht met de workshops die er aan komen!

De studio is gesloten op 24, 25, 31 december & 1 januari! Andere dagen in deze verlofperiode OPEN!

Aanmelden voor een (proef)les doe je via mail: buddhayogabelgie@gmail.com

Krokusvakantie: maandag 4 maart t/m zondag 10 maart is de studio gesloten.

 

 

Today’s Classes

No classes today