Studio voor yoga, aerial yoga, meditatie, adem & coaching

Over mij

Life Changing Experience

Nadat yoga enkele jaren geleden in mijn leven kwam, is er veel voor mij veranderd. Vanaf het begin ben ik zeer intensief bezig met mijn eigen ontwikkeling en groei. Dat is een mooi, uitdagend, interessant én leerzaam pad.

Yoga laat mij altijd weer nieuwe wegen zien. Soms best confronterend, maar yoga brengt mij meer zelfkennis, zelfinzicht en innerlijke rust & humor. Dat breng ik graag over aan anderen.

Mensen begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, is iets dat voor mij heel natuurlijk aanvoelt. Vanuit mijn jarenlange ervaring als leerkracht bijzonder onderwijs en persoonlijk begeleider van mensen met autisme, ADHD, NLD en andere gedragsstoornissen ben ik altijd intensief met mensen bezig geweest. Yoga sluit daar ontzettend goed bij aan. Ik sta jou graag terzijde op jouw (yoga)pad. Kom yoga ervaren, want mijn motto is:

“Expand your consciousness”

Yoga is meer dan alleen enkele houdingen aannemen. Het is een meditatievorm waarbij je meer soepelheid, flexibiliteit en rust ervaart. In lichaam én geest. Meditatie is me op het lijf geschreven.

Het boeddhisme is al vele jaren een belangrijk onderdeel in mijn leven. Daarom verdiep ik me met veel plezier in meditatie, mantra’s en mudra’s. En toch, ik ben geen zwever. Ik sta met beide voeten op aarde, maar vergroot wel graag mijn bewustzijn.

Do I meet you on the mat?

Wendy

Om Mani Padme Hum

 

 

Today’s Classes

  • 9:00 - Aerial Yin Yang Yoga
  • 19:00 - Yinyoga
  • 20:15 - Poweryoga

Nieuws!

Yin Yang Aerial Yoga, elke dinsdag om 09.00.

Aanmelden verplicht, per mail.

 

Elke 1e donderdag vd maand (in april de 2e donderdag):

  • 18.45-20.00 Aerial Yoga
  • 20.15-21.30 Aerial Yin Yoga

Op inschrijving: 1 mrt, 12(!) apr, 3 mei, 7 juni, 5 juli

Aanmelden voor een proefles doe je via mail: buddhayogabelgie@gmail.com

Paasverlof: 2-6 april 2018

Zomerverlof: 6-26 augustus 2018

FullSizeRender-300x193.jpg