Studio voor yoga, aerial yoga, meditatie, adem & coaching

Overgang, voeding & hormoonyoga 9 dec VOLZET & 20 januari

Een workshop die gaat over de overgang, het belang van voeding en een practise hormoonyoga.

Voor wie? Vanaf ons 40ste beginnen overgangsverschijnselen, soms vroeger. Dus de doelgroep is breed. Iedereen is welkom, maar vanaf 35 jaar tot 60+ loont het zich zeker om deel te nemen aan deze workshop.

Wat? Je leert meer over wat er allemaal verandert in het vrouwelijk lichaam, waarom verschijnselen ontstaan en hoe jij jezelf kunt helpen (o.a. door voeding). Je verkrijgt meer inzichten. En die kunnen jou helpen te accepteren en iets met de klachten te doen.

Tevens koppel ik hier een practise hormoonyoga aan. Deze is zinvol voor vrouwen die zwanger willen worden, vrouwen die veel menstruatieklachten hebben en voor vrouwen die in een overgangsfase zitten. Geen gemakkelijke practise, maar wel voor iedereen te doen! (dus wederom, de workshop is voor een brede doelgroep interessant)

Je krijgt zowel de informatie als de hormoonyoga practise op papier mee naar huis.

Sommigen hebben de workshop hormoonyoga al eens gedaan. Herhaling is nooit verkeerd, deze mensen weten al dat dit niet zo’n 1,2,3 gemakkelijk uit te voeren practise is. (voor de duidelijkheid, het betreft vnm yinhoudingen! Maar wel met een specifieke ademhaling en beweging. Die maakt het ‘lastig’)

Wat kost het? Jouw investering in jouzelf kost €60,-

Dag & tijd9 december 19.00-22.00 (volzet)

20 januari 19.00-22.00 Nog 1 plaats beschikbaar

(hou rekening met een uitloop! Het uitleggen en uitvoeren vd yoga vraagt nog wel wat tijd. En ik kan niet voorzien of er verhalen vrij komen a.d.h.v. de informatie die je gaat opdoen).

Tijd om het taboe te doorbreken. 

Nieuws!

Heb jij Buddha Yoga al geliked op FB??? Stay up to date!

Alle lessen zijn volzet. Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst voor een (proef)les. Als er iemand afwezig is uit de vaste lesgroep, benader ik mensen vd wachtlijst.

 

Sluitingsmomenten 2022

De studio is gesloten:

Kerstvakantie: ma 26 dec t/m vrij 6 januari

Woensdag 11 januari tm woensdag 18 januari géén les! Ik ben dan naar de sneeuw.