Power Yoga is een energieke vorm van yoga. Met ondersteuning van een krachtige ademtechniek en energiesloten in je lichaam, nemen we verschillende houdingen (asana’s) aan. In de serie doen we achtereenvolgens staande, zittende en liggende houdingen. Toch is er geen vaste volgorde: iedere les is weer anders. Power Yoga is dynamisch en heeft iets weg van een workout. Door je aandacht te focussen op jouw adem en de bewegingen in je lichaam, ontstaat een meditatief effect. Ontspanning door inspanning.

Yin Yoga is een yogavorm waarbij we zo’n 4 minuten een zittende of liggende houding aannemen voor een diepe stretch. Yin Yoga werkt diep door op spieren, bindweefsel en botten. Het activeert de meridiaanstromen, waardoor blokkades opgelost kunnen worden en energie weer vrij kan stromen. Yin Yoga is een zachte vorm van yoga. Fysiek niet intens, maar mentaal soms wel.

Aerial Yoga & Aerial Yin yoga Hierbij gebruiken we de hangmat. Aerial yoga is behoorlijk intens voor het lichaam. Doordat de hangmat jou ondersteunt, heb je niet altijd in de gaten hoe diep een houding gaat. Je bouwt meer kracht op en stretchs gaan dieper. Wel op een gemakkelijkere manier! Aerial Yin werkt diep ontspannend en dat effect werkt wat langer door dan yin op de vloer.

Zie lesrooster voor de tijden. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Twijfel je over jouw fysieke gesteldheid?

Bel mij gerust voor meer informatie (+32 484 73 78 07) of stuur een mail naar buddhayogabelgie@gmail.com